fbpx

Kraamverkoper zet opium in gerechten om ‘verslaafde’ klanten terug te laten komen voor meer

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Chinese kraamverkoper is gearresteerd nadat hij opium aan zijn gerechten zou hebben toegevoegd.

Er wordt beweerd dat de man de illegale ingrediënten gebruikte om zijn voedsel smakelijker en verslavend te maken om de verkoop te stimuleren, schrijft The Sun.

De zaak kwam pas vorige maand aan het licht nadat de politie in de stad Lianyungang, China, werd getipt door een anonieme informant dat de verkoper mogelijk drugs in zijn voedsel zet.

Een monster werd naar de autoriteiten gebracht om te worden getest, en de resultaten toonden aan dat het onder meer hoge niveaus van papaverine en narcotine bevatte.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Dames zouden hun man moeten verwennen: vrouw neemt ontslag om voor haar echtgenoot te zorgen

Het was voor de politie aanleiding om de eetkraam volledig te doorzoeken en werd een grote pot chiliolie in beslag genomen, die later doordrenkt bleek te zijn met papaver-afgeleide stoffen.

BEKIJK OOK
Zoon (29) verliefd op familielid, verwurgt eigen moeder die tegen relatie is

Het koude noedelgerecht smaakte heerlijker, maar kan verslavend zijn en vormt op de lange termijn een gevaar voor de gezondheid.

De eigenaar gaf toe dat hij zijn noedels met het papaverschilpoeder had geregen.

Hij beweerde dat hij de meeste van zijn klanten had verloren tijdens de lockdown, dus dacht hij dat het verslavend maken van zijn gerechten een manier was om zijn bedrijf sneller te helpen herstellen.

Foto: Lianyungang Haizhou Police

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER