fbpx

Kleermaker maakt gratis broeken voor dame uit Kwatta, vriend jaloers en deelt klappen uit

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 24- jarige dame die woont in de omgeving van Kwatta, Paramaribo, heeft dinsdagavond klappen in haar gezicht gekregen van haar vriend met wie ze sinds kort samenwoont.

GFC Nieuws verneemt dat de man een woedeaanval kreeg nadat hij erachter kwam dat zijn concubine twee broeken had laten maken bij een kleermaker uit dezelfde stad en daarvoor niet hoefde te betalen.

De zaak kwam aan het rollen toen bleek dat de twintigplusser het geld dat hij haar had gegeven om de kleding te betalen helemaal niet had gebruikt en in haar portemonnee had opgeborgen.

BEKIJK OOK: Grote vraag naar nieuwe behandeling in Suriname die gezicht mooier maakt

BEKIJK OOK  Vrouw ingesloten die vriend moest ophalen op inbraaklocatie

De mishandelaar beschuldigt zijn vriendin van overspel.

Hij stelt zich op het standpunt dat de kleermaker niet zomaar geld en tijd gaat spenderen aan een vrouw zonder er wat voor terug te krijgen.

Er is volgens hem op sensueel vlak meer gebeurd in de paskamer dan zijn vriendin wil toegeven.

De beschuldigde ontkent de aantijgingen.

Een lid van het KIVC is belast met het begeleiden van het liefdeskoppel in een poging de vertrouwensbreuk te herstellen en mishandelingen in de toekomst te voorkomen.

Bent u ook mishandeld door uw geliefde? Heeft u professionele hulp nodig? Meldt u aan bij het KIVC door HIER te klikken.