fbpx

Kim Kardashian, Sylvester Stallone, Kevin Hart beschuldigd van massale schendingen van waterbeperkingen

GFC NIEUWSREDACTIE- Terwijl Zuid-Californië worstelt met een ongekend watertekort, worden beroemdheden zoals Kim Kardashian, Sylvester Stallone en Kevin Hart beschuldigd van massale schendingen van waterbeperkingen.

Volgens de Los Angeles Times behoorden deze beroemdheden tot de 2.000 klanten van het Las Virgenes Municipal Water District die “kennisgevingen van overschrijding” hadden uitgegeven, wat betekent dat ze hun maandelijkse waterbudget sinds eind vorig jaar maar liefst vier keer met minstens 150% hadden overschreden.

Kim Kardashian was een van de ergste overtreders, met haar Hidden Hills-huis en aangrenzende landgoed dat haar budget van een maand in juni met maar liefst 232.000 gallons overschreed. Het eigendom van haar zus Kourtney in de buurt van Calabasas overschreed haar budget met 101.000 gallons, wat een stuk beter klinkt, totdat je je realiseert dat ze het allemaal op 1,86 hectare heeft gedaan.

BEKIJK OOK
Tom Hanks zegt dat hij slechts 'vier behoorlijk goede' films heeft gemaakt gedurende decennialange carrière

Ter vergelijking: komiek Kevin Hart blies zijn waterbudget met 117.000 gallons voorbij op een terrein van 26 hectare in Calabasas.

Noch van de Kardashians, noch Hart gaf commentaar op het ontvangen van hun kennisgevingen van overschrijding. Maar acteur en regisseur Sylvester Stallone probeerde zijn waterverbruik te verdedigen – 230.000 overtollige gallons in juni, een stijging van 195.000 overtollige gallons in mei.

In een verklaring schreef zijn advocaat Marty Singer dat hij “meer dan 500 volwassen bomen op het terrein heeft, waaronder ontelbare fruitbomen. Zonder voldoende water zouden ze naar alle waarschijnlijkheid sterven.”

Foto: Consequence.net