fbpx

Kim Kardashian betaalt Kanye West US$23 miljoen om huis te behouden

GFC NIEUWSREDACTIE- Kim Kardashian (40) heeft US$ 23 miljoen neergelegd om Kanye West, 44, uit te kopen en hun familiehuis volledig op haar naam te zetten.

Het stel, dat momenteel in scheiding ligt, kocht het pand in de Hidden Hills bij Los Angeles in 2014 en de realityster gaf aan daar graag met hun kinderen te willen blijven wonen. Dat meldt Hollywood Life.

De documenten, die op 12 oktober werden ingediend bij het Hooggerechtshof van Los Angeles, gaven aan dat $ 20 miljoen van de overeengekomen prijs voor de residentie was, terwijl $ 3 miljoen goed was voor de inhoud van het onroerend goed, inclusief “alle afwerkingen, meubels, armaturen, apparaten, verzamelobjecten, zilver en kunst die zich momenteel in die residentie bevinden.”

britney asghari | GFC Nieuws

Britney Spears trouwt niet in gemeenschap van goederen met haar geliefde Sam

BEKIJK OOK
'Nick Carter (Backstreet Boys) verkrachtte 17-jarig meisje in tourbus'

In de stukken stond dat de woning in juni 2020 ook door een onafhankelijke taxateur is beoordeeld.

De villa werd na aankoop volledig gestript en opnieuw ingedeeld door West, die een grote voorliefde heeft voor design.

Samen met Kim en hun vier kinderen North (8), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (2) had het paar er gelukkige jaren tot er een einde kwam aan hun huwelijk.

West bracht zijn tijd voornamelijk door op zijn ranch in Wyoming, dat nu te koop staat. Daardoor zag hij zijn gezin nauwelijks meer, wat er uiteindelijk ook toe leidde dat Kim de scheiding aanvroeg.

Foto: Photo News