fbpx

Kerkgangers die journalisten in de buik trappen zijn huichelende antichristenen

INGEZONDEN- De kerkbezoekers die vandaag journalisten hebben aangevallen, een heeft zelfs een man in zijn buik getrapt een ander is met de auto ingereden op een reporter, zijn de huichelende antichristenen waarvoor zo vaak wordt gewaarschuwd in de Bijbel.

De geweldsincidenten in Nederland die werden veroorzaakt door mensen die elke zondag in hun mooi en duur pak naar de kerk gaan om als heilige op de voorste rij plaats te nemen, illustreren wederom dat uiterlijk vertoon niet veel zegt.

Jezelf een echte christen noemen omdat je elke week naar de kerk gaat, meezingt, bidt, halleluja schreeuwt en aandachtig luistert naar de pater of voorganger betekent nog niet dat je een goede inborst hebt. Het gaat om je gedrag in het leven!

En toch zijn er veel  van hen die zich superieur voelen en neerkijken op anderen als zondaars, omdat deze nooit naar de kerk gaan.

De band met God is een persoonlijke. Elk mens kan ook thuis bidden, in de auto, aan het werk, in het vliegtuig, op straat, in de winkel, waar dan ook. Je hoeft niet per se naar een kerk te gaan om samen met, wat nu weer blijkt, hypocrieten en antichristenen het geloof te belijden.

BEKIJK OOK
DNV installeert focal points Meldpunt Informatie Anoniem

Bid desnoods elke dag alleen of samen met mensen van wie je echt zeker weet dat ze oprecht zijn.

Natuurlijk zijn niet alle mensen die naar de kerk gaan onoprecht. Gelukkig maar! Maar het is helaas zo dat diegenen die vaak zo heilig willen overkomen, in het echt niet altijd zo eerlijk blijken te zijn. Als een wolf in schaapkleding kunnen ze ons op het verkeerde spoor zetten.

Creëer uw eigen innige band met de almachtige en probeer dat in de meest zuivere vorm te doen. U en God, bidt en praat met de almachtige, maar houdt de duivel erbuiten!

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Maandsalaris vanaf SRD 6000,- Vacatures beschikbaar voor administratieve krachten, gezondheidmasseuses en salesrepresentatives. Klik HIER voor meer informatie…..