fbpx

Kanye West vermist, volgens voormalig business manager

GFC NIEUWSREDACTIE- Vergeet Waldo … waar is Kanye? Althans, dat is wat Ye’s voormalige business manager vraagt.

Het lijkt erop dat hij ondergedoken zit sinds zakenman Thomas St. John hem juridische documenten probeert te bezorgen.
Volgens berichten zei St. John in een rechtszitting dat hij West al weken niet heeft kunnen vinden, omdat hij hem aanklaagt wegens contractbreuk.

St. John beweert dat West ermee had ingestemd om hem een maandelijks voorschot te betalen, maar omdat de twee een “agressieve” ontmoeting hadden, stopte West met het betalen van hem.

Voorafgaand aan de bovengenoemde ontmoeting hadden de twee een goede werkrelatie, waarbij de rapper “Jesus Walks” hem vroeg om de Chief Financial Officer van Donda, een van zijn bedrijven, te worden.

Met deze nieuwe functie zou St. John een “maandelijkse voorschotvergoeding” van $ 300.000 worden betaald.

BEKIJK OOK
Pamela Anderson wist dat vriend vreemdging toen ze hem 'zijn penis in de wasbak zag wassen'

“[St. John] had een garantie nodig dat [West] de commerciële relatie niet abrupt zou verlaten, naast de financiële kosten en gevaren die gepaard gaan met het binden aan [West] als klant. Maar mr. St. John bood aan om genoegen te nemen met een contract van minstens 18 maanden”, staat in de aanklacht.

Het onvermogen van Ye’s business manager om hem te vinden is vergelijkbaar met de problemen die zijn voormalige advocaten hebben.

Greenberg Traurig heeft geprobeerd zich terug te trekken als Ye’s raadsman, maar ze hebben moeite gehad om hem te vinden en wilden hem de kennisgeving via sms sturen.