fbpx

Kanye West trouwt tijdens privéceremonie

GFC NIEUWSREDACTIE- De ‘All Day’-hitmaker – die in februari 2021 na zeven jaar huwelijk afsplitste van Kim Kardashian – wisselde onlangs geloften uit met Bianca Censori in een privéceremonie, hoewel niet wordt aangenomen dat de verbintenis juridisch bindend is omdat ze geen huwelijksakte hebben ingediend, meldt TMZ.

Kanye ging eerder deze week voor het eerst op de foto met Bianca – die al enkele jaren als architectonisch ontwerper bij zijn bedrijf Yeezy werkt – in het Waldorf Astoria in Beverly Hills, en hij droeg een trouwring.

Bronnen vertelden TMZ dat de sieraden de toewijding van de 45-jarige ster aan Bianca betekenen.

Ondertussen gaf Kim onlangs toe dat ze bang is dat mensen “bang” zullen zijn om met haar te daten, omdat Kanye – de vader van haar kinderen North, 9, Saint, 7, Chicago, 4 en de 3-jarite Psalm – niet de “gemakkelijkste” persoon is om mee om te gaan.

BEKIJK OOK
Tiener Playboy Bunny die hugh Hefner's 'duivelskind' op 19-jarige leeftijd heeft geaborteerd, zegt dat ze blij was om hem te zien sterven

Vorig jaar genoot Kim van een korte romance met Pete Davidson, maar de relatie werd onderworpen aan talloze bedreigingen en online misbruik door Kanye.

De ‘Kardashians’-ster zei eerder: “Scheiden is al moeilijk genoeg voor onze kinderen, en Kanye’s obsessie om te proberen onze situatie zo negatief en publiekelijk te beheersen en te manipuleren, veroorzaakt alleen maar meer pijn voor iedereen.”