fbpx

Justin Bieber betaalde US$ 1,3 miljoen voor een Bored Ape NFT, nu gekelderd naar US$ 69.000

GFC NIEUWSREDACTIE- Bored Ape Yacht Club NFT’s dalen deze maand in waarde, waarbij de bodemprijs nu met 84% is gedaald ten opzichte van de piek in april.

Veel beroemdheden hebben zich in de hype van non-fungible tokens (NFT’s) gewaagd aan het zeer populaire project genaamd Bored Ape Yacht Club. Het project startte in april 2021 en kreeg langzaam maar zeker steeds meer grip op de NFT-markt.

Mede door de hoge exclusiviteit hebben veel beroemdheden van over de hele wereld zich gewaagd aan deze NFT collectie.

Enkele grootheden als Madonna, Neymar Jr, Eminem en Post Malone hebben bijvoorbeeld een Bored Ape aangeschaft. Het in bezit hebben van een Bored Ape was uitgegroeid tot een statussymbool.

Ook de Canadese bekendheid Justin Bieber had zich in januari dit jaar lid gemaakt van de beruchte Bored Ape Yacht Club.

BEKIJK OOK
Ice Cube verloor filmbaan van US$ 9 miljoen nadat hij Covid-prikje weigerde

Maar de populariteit is gedaald en is de prijs om lid te worden van de exclusieve club de afgelopen weken steeds lager gedaald. En een “vloer” Bored Ape, zoals degene die zanger Justin Bieber in januari US$ 1,3 miljoen aan ETH uitgaf om te kopen, verkoopt nu voor een klein deel van die prijs.

In dollar termen is de waarde van de goedkoopste Bored Ape op het moment ongeveer $69.000. Dit is, in dollars, een daling van bijna 95%.
De NFT van Justin Bieber is gerangschikt op nummer 9.810 van de meest zeldzame Bored Apes op basis van zijn eigenschappen en kenmerken, volgens data van Rarity Tools. Dit zou betekenen dat het waarschijnlijk voor een bodemprijs zou verkopen als het niet gebonden zou zijn aan een wereldberoemde grootheid.