Joice (25) die dinsdag in muur gemetseld werd aangetroffen werd betaald voor geslachtsgemeenschap

GFC NIEUWSREDACTIE- De Braziliaanse Joice die dagenlang vermist werd en dinsdag levenloos gemetseld in een muur op een bouwplaats werd ontdekt, werd betaald voor dates.

Dat beweert althans een 56-jarige metselaar die heeft toegegeven te hebben geholpen met het ombrengen van de 25-jarige in de regio van Sao Paolo.

Hij zegt dat een 35-jarige ondernemer ook iets met de zaak te maken heeft, hoewel laatstgenoemde dat ontkent.

Volgens de vakman kende hij de jongedame al jaren en betaalde hij regelmatig voor dates en geslachtsverkeer met het slachtoffer. Ook zou zij al veel vaker op de bouwplaats zijn geweest. Dat meldt nieuwssite Globo.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 25-jarige vermiste Joice door criminelen omgebracht en in muur gemetseld

De bouwvakker vertelt dat op de dag van haar overlijden, het tweetal de liefde bedreef en verdovende middelen gebruikte. Hierna zou hij naar de tweede verdieping zijn gegaan en liet haar achter met de ondernemer.

‘Kort daarna hoorde ik de twee ruziën en zag ik hoe Joice werd gewurgd met een t-shirt’, zei de metselaar.

De eigenaar van het terrein werd door de autoriteiten ondervraagd over pas uitgevoerde metselwerkzaamheden, waarna hij melding maakte van een slecht en haastig afgewerkt gedeelte.

De man ging toen over tot het openbreken van de wand en rook een sterke geur. De politie werd gealarmeerd waarna het levenloze lichaam van de vrouw werd aangetroffen.

Foto: Politie Brazilië 

BEKIJK MEER GFC BIZAR NIEUWS: KLIK HIER