fbpx

Johnny Depp date advocaat in smaadzaak, maar het is niet Camille Vasquez

GFC NIEUWSREDACTIE- Het blijkt dat Johnny Depp inderdaad aan het daten is met een van zijn advocaten in zijn smaadzaak, maar het is niet Camille Vasquez.

Johnny heeft verkering met een advocaat genaamd Joelle Rich, die hem heeft teruggefloten in het Britse proces dat hij verloor.
TMZ zegt bevestigd te hebben dat ze inderdaad samen zijn.

Rich is getrouwd, maar nu bezig te scheiden. Zij en haar man delen 2 kinderen.

Rich maakte geen deel uit van het procesteam in Virginia dat Amber Heard versloeg, maar ze was aanwezig in de rechtbank voor “ondersteuning”, volgens US Weekly die het verhaal naar buiten bracht.

BEKIJK OOK
Kanye West "heeft geen enkel boek gelezen", zegt: "Het is alsof je spruitjes eet"

Veel mensen die het proces in Virginia volgden, waren ervan overtuigd dat Johnny en Camille een relatie hadden, iets dat Camille boos maakte die de speculatie ‘seksistisch’ noemde.

Wat Rich betreft, ze is een Britse advocaat. Haar bio zegt dat ze “werkt om de reputatie van [klanten] te verdedigen tegen valse en lasterlijke beschuldigingen in print, online en op sociale media.”

Het gaat verder met te zeggen dat ze “bijzondere expertise heeft in het beschermen van de privacy van individuen tegen ongerechtvaardigde inbraak en media-aandacht.”