fbpx

Jennifer Aniston zegt ‘Er zijn geen filmsterren meer’ en haat sociale media: ‘Het is marteling voor mij’

GFC NIEUWSREDACTIE- Jennifer Aniston klaagde kort over de vervagende glamour van Hollywood tijdens een recent coververhaal van het tijdschrift Allure.

De schrijver van het stuk las een tekst voor aan Aniston waarin een vriend het volgende schreef over de superster “Friends”: “Niemand zal ooit beroemd worden zoals zij is. Dat soort massafaamfenomeen brandt zo lang zo fel, het is vandaag gewoon niet haalbaar. Ze is als een stomme filmster tussen een generatie TikTok-dipshits.”

“Wauw. Oh, dat gaf me alleen maar koude rillingen”, reageerde Aniston. “Ik ben een beetje verstikt. Ik heb het gevoel dat het stervende is. Er zijn geen filmsterren meer. Er is geen glamour meer. Zelfs de Oscarfeestjes waren vroeger zo leuk.”

Aniston zei ronduit dat ze een hekel heeft aan sociale media. De actrice is grotendeels van verschillende sociale mediaplatforms afgebleven, maar ze besloot in oktober 2019 lid te worden van Instagram.

BEKIJK OOK
Candace Owens zegt dat Kim Kardashian geen 'ziel' heeft om bij Balenciaga te blijven

Haar komst op Instagram zorgde voor zo’n razernij dat de app even crashte. Aniston heeft momenteel 40,7 miljoen Instagram-volgers. Ze vertelde Allure dat ze zich pas in de eerste plaats bij het platform aansloot om LolaVie op de markt te brengen, haar haarverzorgingsbedrijf dat gespecialiseerd is in milieuvriendelijke producten.

“Ik haat sociale media”, zei Aniston. “Ik ben er niet goed in… Het is een marteling voor mij. De reden dat ik op Instagram ging, was om deze lijn te lanceren. Toen sloeg de pandemie toe en zijn we niet gestart. Dus ik zat gewoon vast aan het zijn op Instagram. Het gaat niet vanzelf.”

Foto: GC Images