fbpx

JCI Unify levert groene ambassadeurs op

GFC NIEUWSREDACTIE- Junior Chamber International (JCI) Unify in Suriname heeft zaterdag in samenwerking met The Community Hub, 30 kinderen via spel en voorlezen tot groene ambassadeurs gemaakt.

Elk kind heeft verder een leerlingenboek “groene Ambassadeurs” ontvangen. Dit is mogelijk gemaakt door donaties van verschillende mensen in de samenleving. Deze individuen hebben een donatie gegeven van SRD 35 per boek.

Dit heeft het mogelijk gemaakt dat wij ruim 30 kinderen uit Flora A en omgeving konden ontvangen en ook nog 30 boeken hebben kunnen doneren aan The Community Hub voor distributie.

OOK INTERESSANT
Zorgwekkende behandelkloof van ruim 90% bij depressie en 81% bij problematisch alcohol

Het project Buy-a-book for a Child zal gedurende het heel jaar geschieden. “Met hulp van de samenleving zijn wij voornemens zoveel mogelijk kinderen te voorzien van milieu educatie. Nu meer dan ooit vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van de Surinaamse gemeenschap,” aldus JCI Unify.

“Als groene kamer geloven wij sterk dat het belangrijk is om jonge kinderen te voorzien van informatie en de informatie toegankelijk te maken,” besluiten ze.