fbpx

JCI Suriname organiseert eerste nationale Creative Young Entrepreneurs Program

GFC NIEUWSREDACTIE- Het is de eerste keer dat JCI Suriname de internationale Creative Young Entrepreneurs Program (CYE) organiseert.

JCI Suriname wil met het uitvoeren van dit internationaal programma invulling geven aan de JCI missie ‘To provide development opportunities that empower young people to create positive change’, doordat het CYE-programma niet alleen openstaat voor JCI-leden, maar ook voor niet-leden.

Het CYE-programma wordt georganiseerd om JCI’s ondernemende jonge leiders te motiveren om hun innovatieve ideeën en bedrijven in te dienen voor een kans om te pitchen voor een jury van gedelegeerde deskundigen. JCI gelooft in de kracht van ondernemerschap om ideeën om te zetten in realiteit.

Met de recente uitdagingen waar de wereld voor staat, biedt de mogelijkheid om JCI’s ondernemende jonge leiders via de Creative Young Entrepreneur toegang te geven tot middelen en netwerken die hen in staat zullen stellen om te slagen en groei te stimuleren in verschillende continenten in de wereld.

De proefeditie van Creative Young Entrepreneur Program (CYEP) in 2021, die op mondiaal niveau werd gehouden, bewees dat dit programma geen eenmalige wedstrijd was maar in plaats daarvan een ervaring was voor deelnemers om actief te leren en inzichtelijke feedback te krijgen.

Het ontwikkelen van de ondernemingsgeest en de mentaliteit van een starter is de kern van JCI’s Business en Ondernemerschap.

Surinaamse jongeren tussen de 18 en 40 jaar mogen hun applicatie invullen via de Facebookpagina van JCI Suriname en haar chapter kamers. De bijdrage om mee te doen aan dit programma is SRD 1100.

De prijswinnaars gaan naar huis met een geldbedrag en een ticket om te participeren aan de JCI Area Conference in Curaçao, om zijn of haar bedrijf internationaal te pitchen.