fbpx

Is er inderdaad 35 miljoen SRD uitbetaald aan SLM- toppers? Santokhi moet snel uitleg geven

INGEZONDEN- Er gaan via sociale media berichten viraal, als zou er de afgelopen maanden omgerekend 35 miljoen SRD zijn uitbetaald aan personen die een hoge positie hebben bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM) evenals een man die doorgaat als een adviseur van de Surinaamse president.

Volgens een foto die zich in rap tempo verspreidt via het internet, gaat het om bedragen die sinds november van het vorig jaar zijn uitgekeerd aan dit kwartet.

Nu is het werkelijk zo dat er veel onzin op sociale media circuleert, dus veel kan met een korreltje zout worden genomen.

Echter lijkt het in dit geval wel noodzakelijk dat het Surinaamse staatshoofd op de meest korte termijn volledige uitleg van zaken komt geven aangaande deze kwestie.

BEKIJK OOK
SDG Voetbal toernooi en beurs in Latour een groot succes

Het is namelijk niet uitgesloten dat het uitbetalen van dergelijk hoge bedragen aan deze personen daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Het Surinaams volk is voldoende leeggezogen en het zou onaanvaardbaar zijn indien deze lui, die overigens een grotere puinhoop van het bedrijf hebben gemaakt, inderdaad deze tientallen miljoenen op hun rekeningen bijgeschreven hebben gekregen.

Ik doe een dringend beroep op president Chan Santokhi om snel openheid van zaken te geven.

Zijn er inderdaad zulke hoge bedragen uitbetaald aan SLM- toppers en de adviseur van de president?

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud