fbpx

Inzamelingsactie voor overbrengen lichaam vermoorde Lisa Charran naar Guyana

GFC NIEUWSREDACTIE- Districtscommissaris van Commewijne in Suriname, Mohamedsafiek Radjab, heeft woensdag namens het Vissers Collectief een donatie overhandigd aan de ouders van Lisa Charran, die op 1 januari door haar partner is vermoord.

Het Vissers Collectief heeft met toestemming van de burgervader een inzamelingsactie gehouden om zodoende gelden te verzamelen om de kosten voor het overbrengen van het stoffelijk overschot naar Guyana te kunnen dekken.

De districtscommissaris sprak bij de overhandiging zijn dank uit aan de initiatiefnemers, het bedrijfsleven en een ieder die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

Na goed speurwerk heeft de politie van Regio Oost in een gezamenlijke operatie met de Maritieme politie de 40-jarige moordverdachte Danni J. alias “Tati” op 5 januari aangehouden. De voortvluchtige moordverdachte bevond zich in een SK vissersvaartuig langs de steiger van Gabadoe.

BEKIJK OOK
Houtgroep VSB had vervolgontmoeting met minister BIBIS over uitdagingen binnen houtsector

Danni wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van zondag 1 januari zijn 32-jarige partner Charran aan de Koendjbihariweg te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne te hebben neergestoken, waarbij de vrouw ter plekke is komen te overlijden.

De moordverdachte is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.