fbpx

Ik kreeg een lieve en eerlijke vrouw cadeau van God toen ik het leven niet meer zag zitten

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 28- jarige man uit Delft, Nederland, zegt dat hij zeker weet dat er hogere machten bestaan die in staat zijn mensen te helpen wanneer ze echt in nood zijn.

Hij zegt enkele jaren geleden op het punt te hebben gestaan zichzelf iets ‘vreselijks’ aan te doen.

“Maar een stem in mij vertelde mij om dat niet te doen omdat ik mijn ouders daarmee heel veel verdriet zou geven”.

De twintiger legt aan GFC Lifestyle uit dat hij de akelige neiging kreeg om helemaal fout te handelen toen zijn vriendin met wie hij sinds zijn tienerjaren een liefdesband had, betrapte met een andere man.

“Mijn wereld stortte in elkaar en ik kon er niet goed meer mee leven. De pijn was te heftig en ik huilde wel liters tranen. Het was een ondraaglijk gevoel”.

Hij beweert dat hij op advies van een vriend toen heeft gebeden om rust te vinden en zijn leven weer op de rails te krijgen.

BEKIJK OOK
Suriname, het land van de grootste grappenmakers

“Nog geen twee maanden verder ontmoette ik de nieuwe vrouw in mijn leven. Het was een geschenk van God”.

“Een superlieve en betrouwbare vriendin die echt om mij geeft en mij veel gelukkiger maakt dan de vorige om wie ik bijna in staat was een einde aan mijn leven te maken”.

De man wil een boodschap geven aan een ieder die op zo’n negatief punt komt. “Doe het niet! Geloof mij maar, na een poos komen er nog goede tijden voor je. Wees sterk en ga verder, het komt na verloop van tijd heus wel goed en misschien wordt het nog veel beter.”

Foto ter illustratie.