fbpx

Idris Elba’s dochter sprak “drie weken” niet met hem nadat ze geen rol had gekregen in zijn nieuwe film

GFC NIEUWSREDACTIE- Idris Elba speelt in zijn nieuwe film Beast een vader die zijn twee dochters probeert te beschermen tegen een leeuw tijdens een reis naar Zuid-Afrika.

Het blijkt dat zijn echte nakomeling Isan auditie deed om een van zijn dochters in de film te spelen en hem vervolgens “ongeveer drie weken” de koude schouder gaf nadat zij er niet in was geslaagd de rol te krijgen.

Tijdens een recent optreden in The Breakfast Club werd Elba gevraagd naar hoe zijn ervaring als vader zijn optreden in de film beïnvloedde.
“Interessant genoeg deed mijn dochter auditie voor deze rol. Ze wil actrice worden en ze heeft auditie gedaan”, aldus de acteur. “Het kwam uiteindelijk neer op chemie. Weet je, mijn dochter, ze was geweldig, maar de relatie in de film en de relatie met mijn dochter was – de chemie was niet goed voor [de] film, vreemd genoeg. Mijn dochter heeft ongeveer drie weken niet met me gepraat.”

BEKIJK OOK
Martha Stewart: Pete Davidson’s heeft de tijd van zijn leven na de breuk met Kim Kardashian

Beast-producent Will Packer, die vaak met Elba heeft gewerkt, prees Elba omdat hij geen nepotisme toonde en “hard” was voor zijn dochter, ondanks ze “erg goed” was tijdens de auditie.

Foto: Instagram