fbpx

Identiteit in ziekenhuis overleden bromfietser bekend

GFC NIEUWSREDACTIE- De identiteit van de bromfietser die zaterdag 12 november een aanrijding aan de Topaasstraat in Suriname veroorzaakte en kort na aankomst in het ziekenhuis overleed, is inmiddels bekend.

Het gaat in deze om de 29-jarige Van Thong Le.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer, dat in voor obductie in beslag genomen was genomen, is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden.

Ook de bromfiets is door de politie afgestaan aan de familie.

De politie van Geyersvlijt kreeg op 12 november van het Command Center een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op voormelde locatie.

Volgens het onderzoek reed de autobestuurder, Rajeev K., over de Topaasstraat reed. Hij kwam vanuit de richting van de Jozef Israëlstraat en ging richting de Jan Steenstraat.

BEKIJK OOK
ZON Thuiszorg Marowijne dreigt te sluiten

De bromfietser die over de Rembrandstraat reed, komende vanuit de richting van de Gompertstraat en gaande richting de Kristalstraat verleende geen voorrang aan de autobestuurder en kwam tegen de auto aan. Door de slag vloog de bromfietser in de lucht en kwam vervolgens op het wegdek terecht.

Bij aankomst van de politie van Geyersvlijt was het verkeersslachtoffer reeds door de ambulance afgevoerd, die door een vermoedelijke voorbijrijdende wetsdienaar was ingeschakeld. Kort na aankomst op de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is de man komen te overlijden.

De Verkeersunit van Regio Paramaribo is belast met het onderzoek van deze aanrijding.