Het gezeur over wie schuldig is aan trieste ellende in Suriname moet ophouden!

Schuldig zijn

INGEZONDEN- Het gezeur over wie wel of niet de schuld moet krijgen van de diep trieste ellende waarin wij nu in Suriname terecht zijn gekomen moet eens ophouden!

Wij blijven maar ronddraaien in deze smerige vicieuze cirkel door steeds te blijven kijken naar het verleden. Diegenen die maar blijven hangen in het verleden en niet zoeken naar oplossingen zijn qua denkwijze echte verliezers.

Er is een nieuwe regering gekozen om juist verbetering te brengen in een toestand die niet goed was. Wij weten dat allemaal heel goed en hoeven niet steeds daaraan herinnerd te worden. Dat vingerwijzen brengt geen verbeteringen!

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

Wat wij wel willen weten is hoe de problemen opgelost zullen worden en daar schort het aan. De reden hiervoor is dat de beleidsmakers eenvoudigweg nog geen oplossingen hebben kunnen vinden.

Het is dan een erg makkelijke uitweg om dan steeds de vorige regeerders erbij te halen en de schuld te geven.

Ik geef persoonlijk de huidige regering, net als alle vorigen, een brevet van onvermogen. Ze hebben allemaal bewezen niet in staat te zijn Suriname hogerop te brengen. De politici zijn incapabel, dat is de realiteit.

OOK INTERESSANT
Inwoners Paramaribo- Noord misselijk na inademen vreemde geurstoffen in de lucht

De politici ontberen de nodige kennis, ervaring, inventiviteit, motivatie, discipline, algemene en specifieke ontwikkeling.

Mevrouw S. Cruden.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]