fbpx

Handelsmissie Curaçao naar Suriname

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Curaçaose groep van financiële experts onder leiding van het Curaçaose MIND Strategy Consultants en gesteund door het ministerie van Economische Ontwikkeling van Curaçao, organiseerde in samenwerking met de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) een handelsmissie in Suriname getiteld: Suriname Insight 2022.

Er er is voor deze handelsmissie een delegatie bestaande uit 25 leden vanuit Curaçao naar Suriname gekomen.

Er is op Curaçao veel belangstelling voor de ontwikkelingen in Suriname aangezien de verwachting is dat ons land flinke economische ontwikkelingen zal gaan doormaken.

BEKIJK OOK
Drugsverdachte aangehouden door Stootgroep Oost

Het Curaçaose bedrijfsleven onderzoekt nu de mogelijkheden hoe het kan bijdragen aan die verwachte groei, vooral op het gebied van investering, financiering, het opzetten van joint-ventures en het leveren van allerlei diensten voor alle sectoren van de Surinaamse economie.

In het kader hiervan zijn er presentaties verzorgd door vertegenwoordigers van de Surinaamse transportsector, toerisme en de mijnbouw- en financiële sector, waarbij de Curaçaose Delegatie omstandig is ingelicht over de stand van zaken in de sector en de mogelijkheden.