fbpx

Geor Hering waarschuwt jongeren voor de gevaren van roken en drinken

GFC NIEUWSREDACTIE- Geor Hering heeft deze week wederom adviesgesprekken gevoerd met jongeren in Suriname om hen te wijzen op de vele gevaren van het roken en het consumeren van alcoholhoudende dranken.

De topman van de Geor Hering Foundation kreeg vijf jongens en vier meisjes in de leeftijdscategorie 16 jaar tot 19 jaar op bezoek.

Het is de bedoeling dat de jeugdigen de boodschap van Hering verder doorgeven aan hun leeftijdsgenoten. Zij moeten anderen ontmoedigen te beginnen met het gebruik van tabak of alcohol en indien nodig adviseren om te stoppen.

“Begin nooit met roken en ook niet met drinken. Je bent namelijk helemaal niet stoer als je meedoet aan deze praktijken”.

BEKIJK OOK
Een nette vrouw neemt geen wraak op haar ex, ook al is hij vreemdgegaan

“Het tegendeel is het geval. Houd je liever bezig met sporten en studeren, maar blijf af van de sigaretten en sterke drank”, kregen ze van hem te horen.

Het is niet de eerste keer dat Geor Hering dergelijke praatsessies heeft gevoerd. Dat gebeurt vaker. De filantroop is al langer dan 22 jaar actief met verschillende campagnes die gericht zijn tegen het roken en drinken.

Hij heeft hiervoor diverse internationale onderscheidingen ontvangen.