fbpx

Gemengd team voert “Task Force operatie” uit in Paramaribo

GFC NIEUWSREDACTIE- Een gemengd team bestaande uit de politie, militairen en beveiligingsambtenaren heeft in het kader van “Operatie Task Force” in Suriname in in het weekend aan de Ringweg Noord en te Ephraimzegen roadblocks gehouden.

Tijdens deze roadblocks werden er in totaal 24 personen proces-verbaal aangezegd en 10 voertuigen in beslag genomen. De overtredingen waarop de verkeersovertreders beboet zijn geworden, zijn onder andere:

• Rijden zonder een rijbewijs
• Rijden zonder dat het voertuig is verzekerd
• Het voertuig niet ter herkeuring aangeboden
• Inbeslagname van het voertuig ter zake overluidmuziek
• Geen bescheiden kunnen tonen
• Onbeheerd achterlaten van het voertuig

Verder werden de winkelpanden aan de Latourweg en omgeving omstreeks 01.20 uur gesloten. Hierna werd er in de Nieuw Weergevondenweg en de Wilhelminastraat gesurveilleerd.

BEKIJK OOK
1 dode en 2 zwaargewonden bij brute beroving

Op verschillende drugslocaties werden zijn er invallen gedaan, waarbij er bij post 1 te Latour één verdachte ter zake overtreding wet verdovende middelen is aangehouden. De verdachte had 70 gram marihuana bij zich die en in beslag is genomen.

Daarnaast zijn er ook invallen gepleegd op de hoeken van de Flamingo-, Prinsessen- en de Krommelinstraat.

Aan de Kwattaweg werd de vergunning van een winkelier in beslag genomen ter zake overtreding van de openingstijden en aan de Bolletriestraat zijn er twee hangjongeren van de locatie verwijderd.