Gemengde politie–eenheid rolt bende van vier op, 1 neergeschoten

GFC NIEUWSREDACTIE- De Recherche van Regio Midden (RRM) bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en Criminelen Inlichtingen Unit (CIU), hebben op dinsdagmiddag vier verdachten opgespoord en aangehouden.

De eerste verdachte M.N.(30) werd aan het Garnizoenspad aangehouden. Bij het zien van de politie maakte hij zich uit de voeten.

Een waarschuwingsschot bracht deze verdachte niet op andere verdachten, waarbij er gericht op hem werd geschoten. Hij werd aan zijn rechter onderbeen geraakt.

M.N. werd AL gezocht in een zaak die in onderzoek is bij de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten

Verder zijn twee medeverdachten, K.G. (34) en K.K.(18), aan de Commissarisweg in de kraag gevat, waarna de vierde verdachte R.H. (36) op de kruising van de Indira Ghandi- en de Ramgoelamweg in de boeien werd geslagen.

De drie voertuigen waarmee de criminelen zich verplaatsten zijn door de politie in beslag genomen.

Deze vier mannen worden ervan verdacht zich eerder in de maand januari schuldig te hebben gemaakt aan inbraken in de nachtelijke uren en diefstallen middels geweldpleging.

In het ressort Zanderij werden bewoners mishandeld en een baby geneveld, waarna zij met geweld er vandoor gingen met een aantal goederen en een geldbedrag.

Ook pleegden deze verdachten in de ressorten Houttuin en Lelydorp diefstallen middels braak in twee woningen, waarbij er met geweld werd weg genomen een aantal goederen en geld.

De recherche van regio Midden is belast met het onderzoek van deze zaak.

Overige berichten