Geld massaal terug eisen bij Telesur vanwege slechte internetkwaliteit

GFC NIEUWSREDACTIE- De Surinaamse Consumentenbond zou het voortouw moeten nemen om het telecommunicatiebedrijf Telesur onder druk te zetten, zodat gedupeerde klanten schadevergoedingen uitgekeerd krijgen vanwege de kwalitatief slechte  internetdiensten.

Al jaren klagen internetbezoekers die gebruik maken van het Telesur- netwerk over trage verbindingen en/of het tijdelijk of langdurig wegvallen hiervan.

Ondanks de kosten door het bedrijf steeds worden verhoogd, lijkt het niveau van de connectie met het wereldwijde web, met name de breedband, er niet beter op te worden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Nieuwe behandeling om buik snel platter te krijgen erg populair in Suriname

Gedupeerden zijn al sinds de komst van deze dienst in Suriname aan hun lot overgelaten. Ze kunnen niet bij een onafhankelijke derde partij terecht om hun klachten in te dienen om eerlijk beoordeeld te laten worden en zo eventueel opgelopen schade gecompenseerd te krijgen.

Dat is niet alleen bij Telesur het geval.

Ook klanten van verzekeringsmaatschappijen, de EBS, SWM en andere bedrijven worden bij conflicten of slechte serviceleveringen vaak van het kastje naar de muur gestuurd, staat in een verklaring van het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVC).

Het VrouwenCollectief roept de Surinaamse Consumentenbond op, om op de meest korte termijn actie te ondernemen en veel krachtiger voor de belangen van benadeelde burgers op te komen.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten