fbpx

Gedeeltelijke afsluiting Koningstraat van 22-26 augustus vanwege herstelwerkzaamheden

GFC NIEUWSREDACTIE- Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat met ingang van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus in verband met het verrichten van herstelwerkzaamheden aan de Koningstraat en wel het weggedeelte vanaf de Willemstraat tot het Molenpad, zal worden afgesloten voor het verkeer.

Door het aannemingsbedrijf A.G.W.W. N.V. zal er gedurende de boven aangegeven periode van 08.00 uur v.m. tot en met 18.00 uur n.m., afhankelijk van de weeromstandigheden de herstelwerkzaamheden worden verricht.

In verband hiermee zullen de omliggende wegen worden omgelegd.

BEKIJK OOK
Santokhi: 'Er komen betere tijden.'

Het verkeer komende vanuit het Molenpad met als bestemming de Willem Campagnestraat, Mr. J. Lachmonstraat en de Hernhutterstraat zal niet mogelijk zijn.

Ook het verkeer komende vanuit richting rotonde Poelepantje met als bestemming Molenpad, zal niet worden toegelaten. Vanuit de Fernandessteeg zal het ook niet mogelijk zijn de Koningstraat te bereiken. Bestemmingsverkeer zal indien mogelijk worden toegestaan.

Op de weggebruikers wordt een dringend beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de tijdelijke gewijzigde verkeerssituatie stipt op te volgen.