fbpx

Fitte kickboks-instructeur sterft tijdens geven les en komt weer ‘tot leven’ dankzij snel handelen omstanders

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man in de VS koestert zijn ‘tweede leven’ enorm en geniet meer dan ooit van zijn bestaan.

De sportliefhebber en cardio kickboks-instructeur kreeg eerder dit jaar tijdens het geven van les in de sportschool een hartstilstand.

Alvino uit Houston zegt dat hij zich totaal niets meer kan herinneren van de situatie. Door collega’s werd hij meteen gereanimeerd; na drie of vier schokken van de AED werd er pas een hartslag waargenomen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Amerikaanse directeur: mensen denken dat ik gek ben, maar ik ben 3 keer ontvoerd door buitenaardse wezens

Artsen vertellen dat het snel handelen van omstanders zijn leven heeft gered. In eerste instantie ontfermde de medici zich ook over zuurstoftekort in de hersenen, aangezien hij orgaandonor is.

BEKIJK OOK
Ouders doven meer dan honderd sigaretten uit op lichaam 5-jarig zoontje, kind sterft

Eenmaal in het hospitaal aangekomen leed Alvino aan korte termijn geheugenverlies waardoor hij telkens dezelfde vragen stelde aan het ziekenhuispersoneel. Na een bypassoperatie werd een interne defibrillator geplaatst.

De fanatieke sporter vertelt via lokaal medium Fox26 dat waarschijnlijk dichtgeslibde aderen de oorzaak van de hartstilstand is en leeft hij nu nóg gezonder.