fbpx

Fatale dosis heroïne in ontbijt: levenslange gevangenisstraf man voor ombrengen van zijn vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Amerikaan werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor het doden van zijn vrouw.

De rechter wees deze week vonnis in de zaak waarbij Jason Harris zijn 36-jarige vrouw Christina Davis in 2014 doodde door een fatale dosis heroïne in haar ontbijt te zetten.

In eerste instantie werd de dood van de vrouw geclassificeerd als een accidentele overdosis. Maar onderzoekers beweerden vervolgens dat het een moordplan was dat door Harris was uitgebroed in hun huis in Michigan, schrijft Fox 2.

Familieleden zeiden vanaf het begin dat de vrouw geen drugs gebruikte. Ook zou de eigen broer van Harris in de rechtszaal hebben getuigd dat hij vaker zei dat hij wilde afkomen van zijn vrouw.

wjbk Jason harris 111821 | GFC

Jason Harris

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Dokter onder invloed van ‘zwarte magie’ brengt echtgenote om het leven met overdosis medicijn

In 2014 bereidde en serveerde Harris zijn vrouw een kom ontbijtgranen die was doorspekt met heroïne.

BEKIJK OOK
12-jarig meisje genadeloos misbruikt door stiefvader terwijl moeder op werk was

De man inde US$ 120.000 aan levensverzekeringsuitkeringen na de dood van zijn vrouw. Ook werd onthuld dat hij voor en na haar overdosis met verschillende vrouwen had gecommuniceerd.

Slechts 9 dagen na de dood Christina kocht hij een ticket om een andere vrouw te bezoeken, waar hij contact mee had voor en na de dood van zijn echtgenote.

In augustus 2019 veranderde de patholoog-anatoom de doodsoorzaak van een ongeluk in moord, waardoor aanklagers een moordaanklacht konden beginnen.