Liefdesexpert onthult vier woorden die je in bed moet zeggen

GFC NIEUWSREDACTIE- Een expert heeft de vier woorden gedeeld die je tegen je partner moet zeggen tijdens geslachtsgemeenschap.

De zin is simpelweg ‘vind je dit leuk?’

Het lijkt vrij vanzelfsprekend, maar je partner vragen of ze het leuk vinden, is beleefd en nuttig en stelt je ook in staat om een beter begrip te krijgen, zegt expert Emily Morse die gelooft dat dit soort communicatie de sleutel is als we een zo gezond mogelijk seksleven willen hebben.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

Ze is ook doctor in de menselijke sensualiteit. Dat betekent dat ze meer dan gekwalificeerd is om dit soort essentiële informatie uit te delen.

Op Instagram, waar ze bijna 400.000 volgers heeft, zei Morse: “Naar mijn mening is een van de spannendste dingen ooit wanneer een partner vraagt: ‘Vind je dit leuk?'”

Het is geweldig, omdat het je partner in staat stelt om je te vertellen of ze houden van wat je ook doet, en biedt het ze de kans om je te vertellen of er een manier is waarop de ervaring beter kan maken.

Dokter Morse voegde eraan toe: “Sommigen van ons verwachten dat onze partners intuïtief onze intieme wensen kennen, maar dat is zelden mogelijk.

“Vragen tijdens gemeenschap en je partner laten weten wanneer ze iets goed doen, leidt tot meer plezier, een diepere verbinding en betere communicatie op andere gebieden van je leven.

“Het is de sleutel tot sensueel succes.”

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten