Etnel: koers “loslaten” wordt ware ramp voor samenleving

GFC NIEUWSREDACTIE- De koers loslaten zal een ware ramp betekenen voor die samenleving! Kies in deze wel een andere richting, een ander beleid, want dit wordt een ramp.

Woorden van Patricia Etnel, NPS-parlementariër, die op social media haar mening gaf over het “loslaten” van de koers.

Zij legt uit waarom. “Onze instituten zijn te zwak, onze controlemechanismen zijn rampzalig en die tijdbom in de samenleving is ready om te ontploffen.”

“En bepaalde ontwikkelingen ‘e mik a volk las bribi’ ernstig. Eén daarvan is het benoemingsbeleid dat zeer beschamend en disrespectvol is naar de samenleving toe”.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Suriname is binnen 10 jaar een zeer rijk land dankzij slim beleid

“En wat ik constateer, is dat er een bepaalde houding is van ‘ik doe wat ik wil, ondanks de vele kritieken.’ Gewoon diep triest en ja ‘suma’ na Patty no. Maar goed in 2019 heb ik aan de NDP-fractie gezegd: wat je vandaag hebt, hoef je morgen niet meer te hebben”.

“De samenleving heeft het laatste woord en met die impopulaire besluiten die genomen worden, zou ik mij wel anders opstellen.”

“Maar goed ‘skin firi’ moet je hebben om te begrijpen hoe die samenleving naar je kijkt en wat de uitkomsten van je genomen besluiten kunnen zijn voor de toekomst”.

“Integriteit, respect, rechtvaardigheid, wijsheid, kunde en ‘skin firi’ moet je bezitten om in tijden van grote problemen de samenleving te leiden.”

“Wenk: de regeringen onder leiding van Venetiaan waren niet in alles de beste maar bepaalde besluiten hebben gewerkt. Het wiel opnieuw uitvinden is niet nodig. Buig voor het volk….”

Overige berichten