fbpx

Emotionele dochter die hele familie verliest aan koolmonoxidevergiftiging: Ik weet dat jullie de rest van mijn leven aan mijn zijde zullen staan

GFC NIEUWSREDACTIE- De dochter van het echtpaar dat stierf door inademing van koolmonoxide publiceerde een afscheidsboodschap aan haar ouders, haar broer en hun huisdieren, die bij het voorval om het leven kwamen.

De jonge vrouw trof zondagochtend na een avondje stappen haar overleden familie thuis aan in hun woonplaats Catarroja, nabij de Spaanse stad Valencia.

“Ik zal jullie altijd in mijn hart dragen en ik weet dat jullie de rest van mijn leven aan mijn zijde zullen staan. Ik hou van je papa. Ik hou van jou, mam. Ik hou van je broertje.”

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man sterft nadat collega’s ‘voor de grap’ lucht in zijn achterste pompen en zijn lever beschadigen

Met dit bericht nam Timea afscheid, na de dood van haar familie na het inademen van koolmonoxide uit de verbranding van een gasketel.

BEKIJK OOK
Echtgenote bindt gokverslaafde man vast als straf en geeft hem minder leefgeld (VIDEO)

Het gas is kleur en reukloos. Dat houdt in dat je langzaam suffer wordt en uiteindelijk het bewustzijn verliest. Slachtoffers zijn zich er veelal niet van bewust.

Ook twee huisdieren kwamen om. Bij voldoende blootstelling kan het gas zorgen voor overlijden. Kenners pleiten al jaren voor het plaatsen van CO-melders in woon- en werkruimten.

Het was de politie die constateerde dat er ‘iets vreemds’ was in de woning en alle ramen opende.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek, schrijft medium Levante.

Foto: Eduardo Ripoll