fbpx

Elk mens heeft lovers en haters en dat zal altijd zo blijven

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Het komt heel vaak voor dat personen het gevoel hebben dat zij niet geliefd zijn bij anderen. Sterker nog, dat men een hekel aan hen heeft.

Dat zegt de Haagse mensenkenner en relatie-expert Casanova aan GFC Lifestyle.

Hij is van mening dat elk mens al sinds zijn of haar kinderjaren dit tot aan het moment van overlijden meemaakt. Elk mens heeft bijna hun leven lang lovers en haters en dat zal naar zijn zeggen ook altijd zo blijven.

“Dat was al zo sinds mensenheugenis. Zelfs Jezus was geliefd bij een heel groot deel van het volk, maar hij had ook haters die hem uiteindelijk hebben gekruisigd”, benadrukt hij.

Het is nu eenmaal een feit dat mensen heel erg van elkaar kunnen verschillen. Met de één klikt het goed terwijl het met de ander kan botsen.

Waarom anderen elkaar haten heeft volgens de deskundige meerdere redenen.

“Er kan jaloezie in het spel zijn of woede omdat degene hen iets heeft aangedaan. Ik ken ook gevallen waarbij men zegt een hekel te hebben aan de ander enkel vanwege het uiterlijk of de persoonlijke uitstraling van die persoon”.

“Ook als iemand arrogant is kan dit zorgen voor veel wrevelgevoelens. Maar dikwijls is er simpelweg niets aanwijsbaars. Men mag die man of vrouw gewoon niet zonder echt te weten waarom. Het klikt niet, maar het botst”, aldus Casanova.

Foto ter illustratie.