fbpx

Einde vriendschap: Dwayne Johnson keert niet terug in Fast and Furious en noemt Vin Diesel manipulatief

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- Het lijkt einde verhaal te zijn voor de vriendschap tussen acteurs Dwayne “The Rock” Johnson en Vin Diesel.

Beide waren samen te zien in meerdere Fast and Furious-films, tot Johnson besliste te vertrekken.

In november 2021 deelde Vin Diesel een Instagrampost waarin hij zijn collega smeekte om terug te keren voor de twee laatste films en de spanningen achter hen te laten.

Die smeekbede viel niet in goede aarde, want in een recent interview met CNN noemde Johnson het “een voorbeeld van hoe hij mensen kan manipuleren”, schrijft People.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Steeds meer vrouwen komen erachter dat vriendschap met mannen eigenlijk niet bestaat

In november 2021, ruim vier jaar en één Fast and Furious-film later, deelde Vin Diesel een post op Instagram waarin hij Dwayne Johnson openlijk smeekt om terug te keren voor de tiende film van de franchise.

Daarin noemt hij Johnson “zijn kleine broer” en ging hij ook de emotionele richting uit door naar zijn kinderen en de overleden acteur Paul Walker (die Brian O’Connor speelde in de films en in 2013 stierf in een auto-ongeluk).

“Je weet dat mijn kinderen je aanspreken met oom Dwayne”, klonk het in zijn openbare speech. “De tijd is gekomen, en ik heb Pablo (Paul Walker) belooft dat ik hem niet ga teleurstellen. Je moet van de partij zijn om er een sprankelende finale van te maken”, voegde Diesel er ook nog aan toe.

BEKIJK OOK
Tiener Playboy Bunny die hugh Hefner's 'duivelskind' op 19-jarige leeftijd heeft geaborteerd, zegt dat ze blij was om hem te zien sterven

Zijn smeekbede lijkt niet te werken, want in een recent interview met CNN reageerde Johnson op het voorval. Hij zal niet terugkeren voor de tiende Fast and Furious-film en vind het onaanvaardbaar dat Diesel hem zo via Instagram manipuleerde.

De twee hadden maanden eerder al rond de tafel gezeten, waar The Rock al duidelijk had gemaakt dat hij niet zou terugkeren. Volgens Johnson was dat een vredevol gesprek, met wederzijds respect.

“Ik was heel voorzichtig met mijn woorden en ik zei ook dat ik voor altijd achter de cast en de franchise zal staan. Ik wil nog steeds dat de films succesvol zijn, maar de kans dat ik terugkeer is er gewoon niet”, vertelde Johnson tijdens het interview.

Daarmee refereerde hij naar een eerder gesprek met zijn ex-collega Vin Diesel. “Ik heb ook met producent Universal gepraat, en die begrepen het probleem volledig.”

Verder veroordeelde The Rock ook de Instagrampost van Diesel. “Ik was verrast door de post. Ik vond het niet fijn dat hij zijn kinderen en de dood van Paul Walker gebruikte om me te overtuigen. Hou ze erbuiten”, zei hij erover.
Volgens Johnson was dat het perfecte voorbeeld van hoe Vin Diesel mensen kan manipuleren.

Dwayne Johnson zal dus niet terugkeren voor de tiende en voorlaatste Fast and Furious, die in 2023 uitkomt

Foto: Universal/Kobal