fbpx

Een man moet voldoende geld verdienen zodat zijn vrouw niet hoeft te werken, beweert relatiespecialist

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Getrouwde heren of degenen in een duurzame serieuze romance moeten ervoor zorgen dat ze over voldoende geld beschikken ter verzorging van hun partner en eventueel gezin.

Het gros van de echtscheidingen of relatiebreuken wordt namelijk geïnitieerd niet alleen wegens overspel, maar ook door financiële problemen.

Dat zijn althans de woorden van de Nederlandse relatiekenner met Italiaanse roots Casanova.

Volgens hem komen relaties in zwaar weer terecht wanneer mannen niet in staat zijn hun vrouw en kind optimaal te voorzien.

“Ondanks dames vandaag de dag op veel vlakken onafhankelijk zijn van het tegenovergestelde geslacht, worden zij er niet gelukkig van als hun man ondermaats presteert”, weet de relatiespecialist zeker.

OOK INTERESSANT
Mijn vriend krijgt van mij toestemming om vreemd te gaan, zonder zou hij het toch doen

Hij haalt aan dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot hun partner en meer happy zijn wanneer hij de broodwinnaar is. Dat zou biologisch zo geregeld zijn.

“Zorg ervoor dat je vrouw niet verplicht hoeft te werken, maar aan een deeltijdbaan genoeg heeft”, is Casanova’s advies aan heren.

Uit gesprekken die de bekende Britse podcaster Chris Williamson heeft gevoerd met experts op het gebied van biologie en man-vrouw verhoudingen, blijkt bovendien dat dames minder genieten van slaapkamerplezier en ook minder frequent een hoogtepunt bereiken ingeval zij er financieel sterker voor staan dan hun man

Foto ter illustratie.