E-rijbewijzen kan alleen bij Nieuwe Haven vanwege technisch probleem

GFC NIEUWSREDACTIE- De dienstverlening met betrekking tot het verstrekken van de E-rijbewijzen is vanaf 27 april wederom zijn aangepast.

In een eerdere berichtgeving was vermeld dat kandidaten zich in verband met de decentralisatie zich konden begeven op de politiebureaus Nieuwe Haven, Leiding, Meerzorg, Lelydorp en de afdeling Verkeers Technische Dienst (VTD) voor het afhalen van het E-rijbewijs.

Vanwege een technisch probleem waarmee het E-rijbewijzen systeem momenteel te kampen heeft, zal dit echter alleen op het politiebureau Nieuwe Haven kunnen geschieden, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie doet een dringend beroep op alle kandidaten om hun E-ID in orde te maken. Indien u nog niet over uw E-ID beschikt, kunt u niet in aanmerking komen voor uw E- rijbewijs.

De groep kandidaten die eerder hun examen hebben afgelegd en nog niet over hun E-ID beschikten, moet die eerst in orde maken. Nadat u uw E-ID in orde heeft gemaakt, dient u dit persoonlijk door te geven op de afdeling rijbewijzen.

Pas wanneer deze groep kandidaten heeft doorgegeven dat zij reeds over een E-ID beschikt, start voor hun het proces om in aanmerking te komen voor het E- rijbewijs.

Overige berichten