fbpx

Drugsgebruiker slaat moeder de andere wereld in met honkbalknuppel nadat ze hem uit huis zet

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 39-jarige man is vrijdag gearresteerd nadat hij een aluminium honkbalknuppel gebruikte om zijn moeder dood te slaan in haar eigen slaapkamer.

De politie reageerde op een melding van een buurvrouw van het slachtoffer die zich zorgen over haar maakte.

De buurvrouw en de 61-jarige Sarah hadden regelmatig telefonisch contact, maar laatstgenoemde nam de telefoon plotseling niet meer op.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man sleurt moeder uit slaapkamer en brengt haar om het leven omdat ze hem geld weigert om alcohol te kopen

Bij aankomst thuis ter plaatse in het Amerikaanse Pennsylvania (foto) trof de politie de zoon aan in de badkamer, die vertelde bezig te zijn met het vervangen van tegels.

BEKIJK OOK
'Mama, mijn geslachtsdeel doet pijn', vertelt 8-jarig meisje aan moeder na door haar oom te zijn misbruikt

Ook ontdekte zij een tas met naalden en wat vermoedelijk marihuana en methamfetamine was. Het lichaam van Sarah werd gevonden gewikkeld in verschillende dekens aan het voeteneinde van het bed.

De moord zou afgelopen zaterdag hebben plaatsgevonden tussen 9.56 en 11.26 uur, meldt Penn Live.

De zoon vertelde dat zijn moeder hem uit huis had gezet, maar beweerde dat ze onlangs besloot hem weer in te laten trekken.

Hij gaf ook toe dat hij regelmatig methamfetamine gebruikte, dat hij zich ervan bewust was dat zijn moeder dood was en dat hij wist dat haar dood hem in staat zou stellen haar huis te erven.

foto; wnap