fbpx

Drama na keizersnede: litteken raakt ontstoken en zorgt dat vrouw invalide raakt

GFC NIEUWSREDACTIE- Een alleenstaande moeder uit het Engelse Londen raakte invalide, omdat het litteken van een keizersnede die ze in 2018 onderging ontstoken raakte.

De 41- jarige Sarah Humphrey, moeder van zes kinderen, bracht weken door in het ziekenhuis en moest ruim 19 kg rottend weefsel laten wegsnijden.

Sarah beviel van een gezonde baby via een keizersnede en hoewel ze nerveus was, was ze opgelucht toen ze haar babydochter zag.

MT BABY COMP 5 | GFC Nieuws

De vreugde duurde echter niet lang, omdat ze daags na haar bevalling een onaangename geur opmerkte dat van het keizersneelitteken afkomstig zou zijn, meldt TheSun.

Ze bleek een potentieel dodelijke infectie te hebben die necrotiserende fasciitis wordt genoemd – ook wel bekend als de “vleesetende ziekte”.

BEKIJK OOK
Man wil ondanks relatiebreuk nog steeds bepalen waar zijn ex- vriendin naar toe mag gaan

Na de operatie kon Sarah zich nauwelijks verplaatsen en ging lopen heel moeizaam. Pas na enkele maanden was ze in staat om korte wandelingen te maken.

Echter werd ze kort daarna geconfronteerd met hernia, een pijnlijke, maar niet levensbedreigende aandoening.

Nu moet de onfortuinlijke vrouw opnieuw worden geopereerd en staat op de wachtlijst.

Ze kan zich niet meer verplaatsen en heeft recent een GoFundMe pagina aangemaakt om financiële middelen te vergaren voor de aanschaf van een nieuwe scootmobiel.

Foto: PA Real Life