Diepe ongeloof verspreidt zich na overlijden van model Thanio Boekstaaf

GFC NIEUWSREDACTIE – De schokgolf van ongeloof verspreidt zich als een donkere wolk boven familie, vrienden, kennissen en fans van Thanio Boekstaaf, een bekende Surinaamse jonge model, na zijn tragische overlijden.

Op maandagochtend ontving de Surinaamse politie een melding van een vermoedelijke verdrinking bij White Beach, waar een 29-jarige man de Surinamerivier in was gesprongen. Deze man bleek Thanio te zijn, die in 2017 deelnam aan Mister Tropical Beauties Suriname.

OOK INTERESSANT
Problemen met inschrijvingen Mulo-leerlingen voor schooljaar 2023-2024

Vernomen wordt dat Thanio ongeveer een week geleden werd opgenomen in een afkickcentrum. Hij belde zondag zijn familie en smeekte om te worden opgehaald, wat wijst op innerlijke strijd en wanhoop.

De reacties van vrienden spreken boekdelen: “RIP Thanio Boekstaaf, een persoon die altijd positiviteit uitstraalde in deze wereld. Mijn hart gaat uit naar zijn familie. We gaan je echt missen, bro.”

“Rust zacht Thanio Boekstaaf 🥲, ik kan niet geloven dat jouw altijd stralende glimlach nu ontbreekt.” “Ik kan het gewoon niet bevatten. Je was nog zo jong, had nog een heel leven voor je, en de wereld lag aan je voeten… Adjosi Thanio Boekstaaf, Rest in Power.”

OOK INTERESSANT
Artikel 140 van de Surinaamse Grondwet biedt geen bescherming voor assembleeleden bij privémisstappen

Thanio wordt herinnerd als een stralende ster die te vroeg is gedoofd, en zijn verlies laat een diepe leegte achter in de harten van velen.

Foto: Facebook