Dief in Nickerie maakt auto- en bromfietseigenaren het leven zuur

GFC NIEUWSREDACTIE- De verdachte P.S. is na goed speurwerk van de Surinaamse politie in de avond van 2 augustus op een adres in het ressort Nieuw-Nickerie in de kraag gevat voor diefstal van een auto en bromfiets.

De eigenaar van het voertuig hield de politie voor dat hij voor de diefstal zijn auto in de garage had geparkeerd en de contactsleutel in het voertuig had gelaten.

Terwijl hij zich in zijn woning bevond, hoorde hij op een bepaald moment de motor van zijn auto starten. Hij dacht dat het zijn vrouw was die wilde uitrijden, waardoor hij niet op controle uitging.

Hij besloot om tocht een kijkje te nemen en zag hij een an met zijn voertuig wegrijden.

De politie stelde direct een onderzoek in en werd de gestolen auto in de garage van een woning in het ressort Nieuw Nickerie gesignaleerd. De verdachte P.S. werd op het adres aangetroffen en direct aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding naar het politiebureau werd overgebracht.

OOK INTERESSANT
Regering betreurt berichtgevingen met onjuiste informatie omtrent IMF

Terwijl de verdachte P.S. in afwachting op zijn voorgeleiding in de politiewacht werd opgehouden, stapte de benadeelde B.J. het politiebureau binnen voor het doen van aangifte van diefstal van zijn bromfiets.

Naar aanleiding van deze aangifte werd P.S. eveneens door de politie aan de tand gevoeld, waarbij naar voren is gekomen dat hij de bromfiets had weg genomen.

Met de gestolen bromfiets verplaatste hij zich in het ressort en deed daarna het adres van de aangever T.S. aan, alwaar hij ervandoor ging met diens auto.

Op aanwijzing van de verdachte is de bromfiets achterhaald, waarna beide aangevers weer over hun voertuigen konden beschikken.

P.DS. is in verzekering gesteld.