fbpx

Deuren supermarkten Pater Weidmanstraat om half twee in de ochtend nog open, stootgroep politie Paramaribo treedt op

GFC NIEUWSREDACTIE- Een gemengd eenheid van de Surinaamse politie heeft in de vroege ochtend van zondag 29 januari op twee locaties aan de Pater Weidmanstraat in Paramaribo kordaat opgetreden tegen twee supermarkthouders.

Aan de Pater Weidmanstraat no. 90 en no. 56 waren de supermarkten omstreeks 02.00 uur in de ochtend nog open voor het publiek.

Bij pand no. 90 bleek er een enorme drukte te zijn van automobilisten in de nabijheid van de winkelier die zorgden voor ernstig geluidsoverlast. De politie heeft de groep ordeverstoorders verwijderd van de plaats.

OOK INTERESSANT
Ondernemer slachtoffer van beroving en mishandeling

De vergunningen van de winkeliers zullen worden doorgeleid naar de districtscommissaris en de procureur-generaal met een proces-verbaal.

De politie is vaker geconfronteerd met klachten over deze supermarkten die tot laat na sluitingstijd nog open zijn voor het publiek. Hierdoor hangen dan heel wat mensen in de nabijheid.

De stootgroep heeft ook opgetreden tegen ordeverstoorders aan de Wilhelminastraat.

De politie waarschuwt ordeverstoorders en degenen die zorgen voor geluidsoverlast. Uw vertier mag de buurtbewoners geen overlast bezorgen.