De eerste klap of trap die een vrouw van een man krijgt moet ook de laatste zijn

mishandeling geweld slaan

INGEZONDEN- Je leest het haast elke dag in het nieuws. Het gebeurt helaas overal ter wereld. Erg laffe mannen die zich schuldig maken aan het frequent fysiek en geestelijk mishandelen van vrouwen.

Soms met fatale of levensbedreigende gevolgen. Dikwijls zijn de onschuldige slachtoffer voor de rest van hun leven ernstig getraumatiseerd.

Het gaat in het merendeel van de gevallen om jaloerse mannen, maar ook geslachtsgenoten die zich kapot zuipen en hun ziekelijke frustraties botvieren op hun weerloze echtgenoot of vriendin.

Deze smeerlappen die het lef om tekeer te gaan tegen vrouwen komen maar al te vaak heel makkelijk weg met hun criminele daden.

Veel vrouwen accepteren helaas de geestelijke vernederingen, klappen, trappen, bedreigingen en soortgelijke martelingen omdat ze financieel volledig afhankelijk zijn van deze misdadigers.

Zo kan het vooral in derde wereldland gebeuren dat kwetsbaren decennialang in angst leven en de pijnigingen ondergaan.

Het gebrek aan hulp en bescherming voor deze vrouwen laat ook veel te wensen over.

OOK INTERESSANT
Ricardo(36) woont al 15 jaar in Nederland maar heeft geen één Hollandse vriend

Alle vrouwen die te maken hebben met deze schoften zou ik willen adviseren om desondanks altijd hulp te zoeken. Laat de eerste klap of trap ook direct te laatste zijn en doe er alles aan om bij de mishandelaar weg te gaan.

Het beste is om ook direct aangifte te doen bij de politie wegens mishandeling.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud