fbpx

De diep verborgen geheimen van Surinaamse politicus Paul Somohardjo

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Dat elk mens geheimen met zich meedraagt kan door niemand ontkent worden. Soms worden geheimen plotseling onthuld en zijn vervolgens velen stomverbaasd.

Een veel gehoorde opmerking is dat men het nooit van die persoon had verwacht. Maar welke zijn die van de populaire Surinaamse politicus Salam Paul Somohardjo. Wat weten velen niet van hem?

Een insider die het goed kan weten zegt aan GFC Lifestyle in Den Haag wel bereid te zijn enkele van zijn geheimen prijs te geven.

De redenen dat Somohardjo zoveel succes heeft in de politiek en het maatschappelijk leven is volgens haar heel simpel.

“Somohardjo is een zeer harde werker die van ‘s morgens vroeg tot laat in de avonduren zeer actief is. Hij is altijd in beweging en bezig met sociale of politieke projecten en bezit veel doorzettingsvermogen”.

“Luieren komt niet voor in zijn woordenschat. Hij kan niet stilzitten. Werken, werken en nog eens werken is zijn motto”.

OOK INTERESSANT
Koppel met groot leeftijdsverschil beweert opgelicht te zijn door draagmoeder

“Wat ook duidelijk merkbaar is bij hem, is dat hij nooit arrogant is en een ieder respecteert. Hij is een man van het volk! Of je nu een tuinman bent of de president van Amerika, hij doet nooit uit de hoogte en blijft steeds zichzelf”.

Volgens de ingewijde is hij bovendien een man met veel sociaal gevoel.

“Hij houdt van zijn medemens ongeacht kleur of afkomst en zal altijd proberen te helpen waar hij kan”.

“Maar bovenal neemt hij notitie van een ieder uit zijn omgeving wanneer ze in een moeilijke periode zijn. Het diepste geheim van Paul Somohardjo is dat hij een persoon is met het hart op de juiste plek”, weet zij zeker.