fbpx

Dave Bautista zegt dat hij Manny Pacquiao tattoo heeft laten bedekken na ‘anti-homo uitspraken’

GFC NIEUWSREDACTIE- Acteur Dave Bautista zei dat hij een van zijn tatoeages liet bedekken vanwege de connecties met een voormalige vriend die “anti-homo-uitspraken” deed.

In een video-interview met GQ over zijn tatoeages wees de ‘Guardians of the Galaxy’-acteur op een tatoeage op zijn linkeronderarm van een vrouw die een suikerschedel schmink droeg en zei dat het eerder het teamlogo was van een vriend die ‘iemand was naar wie ik echt opkeek’.

“Hij kwam later publiekelijk naar buiten met enkele anti-homo-uitspraken en bleek een extreme homofoob te zijn,” zei Bautista, die schittert in het onlangs uitgebrachte “Glass Onion: A Knives Out Mystery”, in de video, die werd gedeeld op TikTok. ” Ik had er dus een enorm probleem mee. Het is een persoonlijk probleem met mij. Mijn moeder is lesbisch en ik kon hem gewoon geen vriend meer noemen, dus ik had het hiermee toegedekt.”

BEKIJK OOK
Kylie Jenner fans schrikken van Arabische betekenis naam zoon Aire

Hoewel Bautista de naam van de vriend niet noemt, had hij eerder een zij-aan-zij afbeelding van de tatoeage gedeeld voor en na de doofpot in oktober 2016.

De oude tatoeage was een vlammende meteoor, het teamlogo van de Filipijnse bokslegende Manny Pacquiao, die ook een meteoortattoo op zijn linkeronderarm heeft. Op een gegeven moment verkocht Nike een T-shirt met het logo erop, meldde ESPN.