fbpx

Dave Bautista wilde nooit ‘ de volgende Dwayne Johnson’ worden, ‘ik wil gewoon een goede acteur zijn’

GFC NIEUWSREDACTIE- Het is bijna onmogelijk voor een worstelaar-acteur om vergelijkingen met Dwayne Johnson te vermijden.

Immers, de worstelaar die formeel bekend staat als The Rock is momenteel een van de grootste A-list acteurs in Hollywood.

Voor Dave Bautista was het verlaten van het worstelen en het starten van een acteercarrière echter nooit een poging om de volgende Dwayne Johnson te worden.

“Ik wilde nooit de volgende Rock zijn”, zei Bautista in een recent GQ-interview. “Ik wil gewoon een goede fucking acteur zijn. Een gerespecteerd acteur.”

Bautista zou uiteindelijk een voorproefje krijgen van de Hollywood-roem op Rock-niveau toen hij zich aansloot bij het Marvel Cinematic Universe als Drax the Destroyer in ‘Guardians of the Galaxy’, een rol die in bijna een decennium zeven MCU-projecten heeft voortgebracht.

BEKIJK OOK
Acteur Alec Baldwin wordt aangeklaagd wegens doodslag

Bautista’s laatste Marvel-uitje is de aankomende derde “Guardians” -film, en hij is enthousiast om vleziger rollen op zich te nemen zoals die hij heeft in M. Night Shyamalan’s “Knock at the Cabin” en Denis Villeneuve’s “Dune: Part Two” later dit jaar.

Foto: WWE