fbpx

Dave Bautista krijgt nooit romantische komedieaanbiedingen: ‘Ben ik zo onaantrekkelijk?

GFC NIEUWSREDACTIE- Dave Bautista’s filmografie omvat stripboekfilms (“Guardians of the Galaxy”), sciencefiction tentpoles (“Dune”, “Blade Runner 2049”), actiekomedies (“Stuber”) en familiefilms (“My Spy”).

Een genre dat ontbreekt is de romantische komedie, maar dat is geen bewuste keuze geweest. Bautista vertelde Page Six dat hij graag in een rom-com zou willen spelen, maar hij heeft nog nooit een enkel aanbod gekregen om dit te doen. Niet één.

“Ik weet dat ik niet je typische rom-com-lead ben,” zei Bautista. “Ik ben een beetje ruw. Maar ik kijk altijd in de spiegel en vraag me af: ‘Ben ik zo onaantrekkelijk? Is er iets onaantrekkelijks aan mij dat me uitsluit van deze rollen?'”

“Ik weet het niet,” voegde Bautista eraan toe. “Het is gewoon nooit op mijn pad gekomen. Ik heb nog nooit een aanbod gehad om een rom-com te doen. Ik heb nog steeds hoge verwachtingen. Ik blijf gewoon zoeken.”

OOK INTERESSANT
's Werelds oudste dragqueen op 92-jarige leeftijd overleden

Bautista duikt vervolgens in het horror-thrillergenre met een sleutelrol in M. Night Shyamalan’s ‘Knock at the Cabin’. De acteur speelt Leonard, een man die geplaagd wordt door visioenen die hem ervan hebben overtuigd dat de wereld ten einde loopt. Later dit jaar keert Bautista terug naar stripboekfilms en sci-fi tentpoles met ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ en ‘Dune Part II’.

De toekomst van Bautista’s carrière omvat momenteel geen rom-coms, en het omvat ook niet zijn droomrol van Bane in het DC-universum.

De acteur onthulde onlangs dat hij verder is gegaan met het proberen om de Batman-schurk te spelen, ondanks dat hij Warner Bros. een paar jaar geleden vertelde dat ze hem de rol moesten geven.