fbpx

Dat mannen in de sportschool naar mooie vrouwen kijken wordt door de natuur gedreven

GFC LIFESTYLEREDACTIE-  Van de 900 jongeren in Nederland die aangeven naar de sportschool te gaan, zegt ruim de helft zich daar weleens ongemakkelijk te voelen.

Zo’n 300 jongeren vertellen dat ze helemaal niet naar de sportschool gaan vanwege dat ongemak, schrijft de NOS.

Zij beweren last te ondervinden van onder meer het langdurig naar hen staren. Aan de NOS vertellen meerdere gedupeerden dat ze het gedrag van deze ‘smeerlappen’ meer dan zat zijn.

Ronduit belachelijk, zegt de Haagse relatie- deskundige Casanova aan GFC Lifestyle in Den Haag.

Dat een groot aantal vrouwen de mannen die regelmatig en opvallend naar hen kijken classificeert als smeerlappen gaat veel te ver.

“Het wordt hoe langer, hoe gekker in dit land. Kijken naar een vrouw mag tegenwoordig ook al niet meer”, stelt hij.

OOK INTERESSANT
Koppels zeggen te snel 'ik houd van je' aan elkaar

“Het feit dat sportscholen nu werken aan een centraal meldpunt voor ongewenst gedrag geeft alleen maar aan dat velen helemaal zijn doorgeschoten en totaal niet begrijpen hoe de natuur een man heeft geschapen”.

Mannen zijn volgens de deskundige van nature zo geprogrammeerd om te kijken naar aantrekkelijke vrouwen.

“Mooie gezichten en lichamen triggeren het dopaminebeloningscentrum in het brein waardoor zij zich prettiger en mannelijker voelen”.

“Het  bekijken van aantrekkelijke vrouwen en hen proberen het hof te maken is een puur genetisch gedreven handeling. De neurochemische reacties in de hersenen is de belangrijkste reden waarom mannen naar andere vrouwen kijken”, weet de expert.

Naar zijn zeggen gaat een meerderheid dames doelbewust schaars gekleed naar de gym, juist omdat ze willen opvallen en ‘gezien’ willen worden.