fbpx

CIC viert 55-jarig bestaan met opening CIC Business gebouw

GFC NIEUWSREDACTIE- 55 jaren na de oprichting en nadat de eerste pak waspoeder uit de fabriek is gerold, vindt de ingebruikname van CIC-Business plaats.

Een bijzondere mijlpaal voor het Surinaams bedrijf.

CIC is met haar merken Ozon, Sun en Klinol de eerste Surinaamse producent van schoonmaak- en wasmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is opgericht in 1967 en exporteert haar producten nu naar 14 landen.

Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan de versterking van de nummer 1 positie op de lokale markt en verankering van haar producten in de regio, ten bate van haar klanten, medewerkers, aandeelhouders en de gemeenschap.

Er is in 2021 een start gemaakt met de uitbreiding van CIC om de groeigolf in de komende periode te benutten.

BEKIJK OOK
Reiziger verbergt groot geldbedrag in US-Dollars in geschenkpakketten

In verband met de 55ste verjaardag van het bedrijf zijn er diverse donaties gedaan. Een van de belangrijkste donatie is de inrichting van de kolfkamer van het Elsje Finck-Sanichar College COVAB.

Deze ruimte is voor moeders binnen COVAB, waar ze zich kunnen terugtrekken om op een ontspannen en hygiënische wijze hun borstvoeding uit te kolven en op te slaan.

Daarnaast zijn sponsoringen gedaan aan diverse andere projecten, voornamelijk gericht op de komende feestdagen.

Het bedrijf is de hele CIC-famirie, klanten, zakenrelaties en alle overige stakeholders dankbaar voor hun inzet, vertrouwen en steun. “Zonder hun ondersteuning zou deze groei niet mogelijk zijn”, aldus de directie.