Charlize Theron(48) weigert nogmaals extreem aan te komen voor filmrol

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- De 48-jarige Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron, bekend van haar rol in “Fast X”, heeft tijdens de première van de film in Rome aangekondigd dat ze nooit meer een rol zal accepteren waarvoor ze drastisch moet aankomen.

“Ik zal nooit meer zeggen: ‘Ja, ik kom wel 18 kilo aan voor deze film’, omdat je het er niet meer af krijgt,” vertelde ze aan Allure.

Theron, die in 2003 een Academy Award won voor haar rol in “Monster” waarvoor ze 12 kilo verloor, gaf toe dat het verliezen van gewicht met de jaren moeilijker werd.

Charlize Theron en Vin Diesel in Fast X

Na bijna 25 kilo aangekomen te zijn voor haar film “Tully” uit 2018, kostte het haar anderhalf jaar om weer op haar normale gewicht te komen.

OOK INTERESSANT
Vince McMahon(78) slaapt twee uurtjes per dag en traint om één uur in de nacht

“Ik wilde voelen wat dit personage voelde, en dit was een manier om dichter bij haar te komen,” zei Theron over haar rol in “Tully”.

Ze sprak ook over de uitdagingen van gewichtstoename voor een film en de impact op haar mentale gezondheid, waarbij ze toegaf dat ze depressief werd door het eten van bewerkt voedsel en suiker.

OOK INTERESSANT
Vince McMahon(78) slaapt twee uurtjes per dag en traint om één uur in de nacht

De actrice sprak ook over de uitdagingen van ouder worden in de filmindustrie, zoals het langzamer herstellen van blessures op filmsets.

Foto: instagram/charlizeafrica