fbpx

Candace Owens zegt dat Kim Kardashian geen ‘ziel’ heeft om bij Balenciaga te blijven

GFC NIEUWSREDACTIE- Candace Owens heeft Kim Kardashian ervan beschuldigd geen ‘ziel’ te hebben omdat ze niet meteen de banden met Balenciaga heeft verbroken in de nasleep van de alom bekritiseerde campagnebeelden van het modehuis met kinderen.

Balenciaga kreeg de afgelopen dagen te maken met terugslag voor inmiddels verwijderde campagnebeelden op zijn website met peuters die de teddybeerhandtassen van het bedrijf vasthielden. De knuffels waren gekleed in bondagekleding, zoals visnetshirts en leren harnassen en kragen met studs.

Na dagen van kritiek zei Balenciaga-merkambassadeur Kardashian in een verklaring die zondag op Twitter werd gedeeld dat ze “walgde” en “geschokt” was door de beelden. Ook andere publieke figuren hebben kritiek op de foto’s.

Nadat Owens op Twitter kritiek uitte op haar reactie op het schandaal, ging de conservatieve commentator maandag verder in op haar gelijknamige podcast.

Owens begon met het delen van het eerste deel van de verklaring van Kardashian, die luidde: “Ik ben de afgelopen dagen stil geweest, niet omdat ik niet walgde en verontwaardigd was over de recente Balenciaga-campagnes, maar omdat ik een kans wilde om met het team te praten om zelf te begrijpen hoe dit had kunnen gebeuren.”

“Dat is stom, Kim”, zei Owens in een reactie. “Je wilt ons laten geloven dat je er zes dagen over hebt gedaan omdat je gewoon probeerde te begrijpen wat er gebeurde? Iets wat we allemaal begrepen binnen enkele minuten na het zien van de foto.”

BEKIJK OOK
Acteur Alec Baldwin wordt aangeklaagd wegens doodslag

Owens verklaarde dat de kinderen op de foto’s “misbruikt” werden door “sicko’s en weirdo’s”, en spotte met het idee dat Kardashian “een e-mail moest sturen naar een infobox bij Balenciaga alsof je niet Kim Kardashian bent, die de telefoon kan opnemen, de CEO kan bellen, de creatief directeur moet bellen, de stylist rechtstreeks moet bellen en zeggen: ‘What the hell is this?’ en krijg meteen antwoord.

“Maar nee, je denkt dat we allemaal zo dom zijn dat we gaan geloven dat het je enige tijd kostte om te begrijpen wat er is gebeurd. Had tijd nodig om te verwerken,” voegde Owens eraan toe.

“Iedereen, stop met doen alsof Kim Kardashian een ziel heeft”, zei Owens. “Ik ben hier klaar mee. Ik ben klaar met het idee dat ze elke keer als ze roept: ‘Het doet echt pijn.’ Het enige dat Kim Kardashian pijn doet, is het idee dat ze niet zal worden uitgenodigd voor het Met Gala, het idee dat ze niet beroemder zal worden, het idee dat ze Anna Wintour niet zal kunnen oproepen en dat ze het niet gaat halen op de cover van Vogue. ”