Buitenaardse wezens bestaan maar hebben geen interesse in mensen en planeet aarde

GFC NIEUWSREDACTIE- Buitenaardse wezens bestaan, daar is geen twijfel meer over mogelijk. Er zijn andere planeten waar er leven is.

De gemeenschappen op andere verdere planeten zijn mogelijk miljoenen jaren verder  in hun ontwikkeling in vergelijking met de mensen op aarde. Wij hebben ze niets te bieden, dus worden wij waarschijnlijk simpelweg genegeerd.

Het is verstandiger om de situatie zoals die nu is ook zo te laten en geen signalen/geluiden naar naar andere werelden te verzenden in een poging contact te leggen. Wij weten niet wat de gevolgen hiervan kunnen zijn voor de mensheid.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Arts zegt dat samenwonende koppels apart moeten slapen

Dat vertelt de befaamde Amerikaanse professor dr. Michio Kaku, hoogleraar Theoretische Natuurkunde aan het City College of New York en het CUNY Graduate Center, tijdens een diepgaand interview aan Patrick Bet-David.

Professor dr. Kaku die wereldwijd wordt gerespecteerd en cum laude afstudeerde aan de Harvard – universiteit geeft eerlijk toe dat er bij hem geen twijfels meer bestaan over het wel of niet bestaan van aliens.

De topexpert benadrukt dat er mogelijk wel honderden planeten in het heelal zijn waar er leven bestaat.

 

 

Overige berichten