fbpx

Bromfietser overlijdt na te zijn aangereden in ziekenhuis, autobestuurder doorgereden

GFC NIEUWSREDACTIE- De 44-jarige bromfietser Mahenderkoemar Phoeli is in de avond van 25 augustus door een autobusje aan de Kwattaweg aangereden.

De autobestuurder reed na de aanrijding door en heeft het verkeersslachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten.

Na een telefonische melding van deze aanrijding deden de wetsdienaren van het politiebureau Kwatta de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd de bromfietser met zware letsels op het wegdek aangetroffen.

Per ontboden ambulance werd Mahenderkoemar afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij in de morgen van vrijdag 26 augustus het leven heeft gelaten.

Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat dat beide bestuurders over de Kwattaweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Vierde rijweg gaande richting de Derde rijweg.

BEKIJK OOK
Santokhi roept tijdens gebedsdienst op tot natievorming

Ter hoogte van pandnummer 568 werd de bromfietser die voorreed door het grijs gelakte autobusje van achteren aangereden. De automobilist reed vervolgens door en liet de bromfietser in hulpeloze toestand achter.

Hij heeft zich nog niet aangemeld bij de politie.

Een ieder die informatie kan verschaffen die kan leiden tot de aanhouding van deze autobestuurder, wordt gevraagd deze door te spelen aan het Command Center op het nummer 115, de gratis tiplijn 179 en de Verkeersunit van Regio Midden op het nummer 582050.

Het ontzielde lichaam van Mahenderkoemar is na obductie afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van regio midden.